ще се завърне у дома. Днес стана ясно, че след

...
ще се завърне у дома. Днес стана ясно, че след
Коментари Харесай

Последна воля: Част от праха на Шон Конъри ще бъде разпръснат над Шотландия

ще се " завърне " вкъщи. Днес стана ясно, че след кремирането на тялото му, част от праха на именития артист ще бъде разпилян в родната му Шотландия, написа списание " Пийпъл ", представено от.
Шон Конъри умря в съня си на 90-годишна възраст на 31 октомври в дома си на Бахамите. До него в последните мигове беше брачната половинка му Мишелин Рокбрюн, която след това разкри, че именитият шотландски артист от няколко години е страдал от деменция. Сега вдовицата споделя, че съгласно последната воля на Шон Конъри част от праха му ще бъде разпилян в родната му Шотлания, а останалата – на Бахамите. Мишелин Рокбрюн добавя, че това ще се случи, когато е допустимо и безвредно да се пътува още веднъж предвид на ограничаващите ограничения поради коронавирусната пандемия.
 Отиде си легендата на киното Шон Конъри Отиде си легендата на киното Шон Конъри
Отиде си една от легендите на киното – Сър Шон Конъри. Шотландският артист, който първи влезе в ролята на английския разузнавач Джей...
" Искаме и се надяваме да организираме и възпоменателна работа в Шотландия, само че не можем да кажем по кое време тъкмо ще имаме тази опция ", споделя тя. Рокбрюн разкрива също, че Шон Конъри ще бъде кремиран на частна работа на Карибския остров и прахът му ще бъде съхранен, до момента в който се отвори опция за пътешестване до Шотландия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР