Ще се справи ли Сотир Цацаров с корупцията, влязоха в

...
Ще се справи ли Сотир Цацаров с корупцията, влязоха в
Коментари Харесай

Експерти: Ще се справи ли Цацаров с корупцията

Ще се оправи ли Сотир Цацаров с корупцията, влязоха в спор по Би Ти Ви юристът Михаил Екимджиев и Ясен Тодоров, някогашен член на Висш съдебен съвет. Ние не желаеме да създадем правосъдна промяна, а европейските институции не могат да влязат с танковете както преди време Съюз на съветските социалистически републики, по тази причина падна мониторингът, сподели Екимджиев. Г-н Цацаров беше извънредно прагматичен при представянето на концепцията си, сподели Тодоров.

Съществува огромен боязън у някои хора, че противозаконното им имущество може да бъде отнето, сподели Тодоров. Тотални запори на банкови сметки и опустошаване на хора, преди да се стигне до съд - това прави комисията политически изборно, съобщи от своя страна Екимджиев.

Председателят на тази комисия би трябвало да бъде избиран от Народното събрание, само че тематиката може да се дискутира, сподели Тодоров. Няма изключително значение, само че зад тези институции стоят съответни хора. Когато те са уплашени от политическата бухалка. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР