Ще разговаряме, по дяволите - спокойно, прагматично, посочи Иванов.Той заяви,

...
Ще разговаряме, по дяволите - спокойно, прагматично, посочи Иванов.Той заяви,
Коментари Харесай

ДБ ще говори и с ИТН за нов кабинет, ако получи трети мандат

" Ще беседваме, по дяволите - умерено, прагматично ", уточни Иванов.

Той съобщи, че би седнал на диалог и със Слави Трифонов и се разгласи за внасяне на естествен звук и отношение, без тежки квалификации.

" Нищо не се е трансформирало към ГЕРБ и разграничителните линии, които вършат толкоз сложна работата на Народно събрание, ще се задълбочат с още една акция. Тя постоянно се изражда в една вакханалия от обети. Няма никакви условия политически, които да доведат до друг избор “на тезгяха”, тъй че гласоподавателите да създадат друг избор ", уточни той в отговор на въпрос дали от Демократична България са подготвени да търсят поддръжка от ГЕРБ.

Ако мандатът бъде връчен на Демократична България, групировката ще внесе декларация за гласоподаване в Народно събрание с всички национални цели, с цел да се ревизира има ли подготвеност за поддръжка.

" Ще е значимо да видя по какъв начин ще гласоподават всички. Ако се окаже инцидентно, че има подготвеност за пределени формулировки да се откри такава поддръжка, ще знаем, че си коства да се откри болшинство ", уточни Иванов и разгласи - Демократична България ще го търси измежду досегашните си сътрудници.

" Притеснява ни, че страната няма време за още едни избори. Има и риск, тъй като няма да има ясно болшинство. Ако ни бъде връчен мандат, ние ще бъдем длъжни, от позиция на националния интерес, да излъчим кабинет, който да може да реши рецесиите, въпреки и с стеснен период и не толкоз политически темперамент ", добави Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР