Ще работим в координация както със СДВР, така и с

...
Ще работим в координация както със СДВР, така и с
Коментари Харесай

В София Пускат Нощния Градски Транспорт, Но Вижте Как Ще Се Грижат За Сигурността На Пътниците В Малките Часове На Нощта!

„ Ще работим в съгласуваност както със Столична дирекция на вътрешните работи, по този начин и с общинска полиция “, уточни той.

„ Безопасността е един от най-важните фактори за сполучливото въвеждане на тази услуга и в случай че тя отсъства, никой не би употребил нощен градски превоз, колкото и комфортен да е той. Нашата задача е сигурността на пасажерите и сигурността на водачите “, съобщи Евгени Крусев.

Работим интензивно в посока на това да сътворяваме повече пешеходни зони, развиваме велотранспорта и построяваме бърза и комфортна съгласуваност на превоза с всяка точка на града, посочи зам.-кметът.

„ Само преди няколко дни започнахме слагането на нови указателни табели, изписани със особено направен за София шрифт, на входовете на метрото. Такива ще има на спирките на градския превоз. Указателни табели ще бъдат сложени и за културните забележителности в града “, добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР