“Ще продължим с усилията си за приемане на закон за

...
“Ще продължим с усилията си за приемане на закон за
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Бяла Слатина: Само ние предлагаме бързо справяне с инфлацията и таван на цените

“Ще продължим с напъните си за приемане на закон за основаването на Държавен фонд за стабилно развиване на Северозападна България ”. Това съобщи на среща с жителите на Бяла Слатина лидерът на листата на “БСП за България ” в 6 МИР Враца Атанас Зафиров.
“Законът ще даде финансовия инструментариум за развиване на Северозападна България, в която са включени областите Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч ”, посочи той.
Зафиров напомни свършеното от Българска социалистическа партия през шестте месеца в постоянното държавно управление: „ За дребните деца осигурихме безвъзмездни детски градини и ясли и безвъзмездни учебници до 12 клас, което не го е имало от времето на социализма. Сега сме окуражени да осигурим безвъзмездни медикаменти за децата до 14 година “
“Увеличено е майчинството и детските надбавки, има 600 лева необлагаем най-малко за младите фамилии с дребни деца, които работят, а 1 200 лева в случай че имат две деца. Минималната заплата е вдигната от 650 на 950 лева, а ваучерите за храна на служащите – от 80 на 200 лева Пенсиите са увеличени приблизително с 40%. През зимата беше замразена цената на тока за семействата ”, добави той.
Трябва да продължим нарастването на приходите и стабилизирането на стопанската система “, уточни Зафиров. Той се ангажира за преизчисление на всички пенсии със средноосигурителен приход от 2021 година Минималната заплата да продължи да бъде 50% от междинната, майчинството да продължи да бъде колкото минималната заплата, да се подкрепят майките студентки.
Според лидера на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ във Враца методът за превъзмогване на политическата рецесия е висока изборна интензивност и избора на партии и хора, които са потвърдили, че могат освен да дават обещание, само че и да извършват своите обещания. Той прикани хората да гласоподават с разсъдъка си, тъй като Българска социалистическа партия има добра и изпълнима стратегия, каквито другите партии нямат.
„ На „ Българска социалистическа партия за България “ ѝ наподобява да е номер 1. Да бъде победител и да бъде водеща партия “ сподели в умозаключение Зафиров пред препълнената зала в културния дом на града.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР