Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България

...
Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България
Коментари Харесай

Ветровито време с условия за виелици и навявания frognews.bg

Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България мощен северен вятър. Остават изискванията за виелици и навявания. Минимални температури - сред минус 9° и минус 4°; оптимални - сред минус 4°и 1°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от сняг. Ще духа мощен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: сред 0° и 2°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към минус 8°, на 2000 метра - към минус 15°.

Във вторник и сряда над Западна и Централна България облачността ще понижава, краткотрайно и до най-вече слънчево. Минималните температури ще се намалят още, тук-там във високите полета до минус 14° - минус 15°, а дневните ще останат съвсем без смяна. В източните региони ще остане прохладно и най-вече облачно, само че съвсем без превалявания.

В четвъртък и в източните региони вятърът ще отслабне. Вероятността за превалявания е дребна, ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността до слънчево време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР