Ще продължа да ходя по кръчми, това е казал Стенли

...
Ще продължа да ходя по кръчми, това е казал Стенли
Коментари Харесай

Бащата на британския премиер: Ще продължа да ходя по кръчми

Ще продължа да вървя по кръчми, това е споделил Стенли Джонсън – бащата на английския министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, съобщи Би Би Си.

Родителят на министър-председателя на Обединеното кралство през днешния ден е бил посетител на телевизионно предаване. В отговор на журналистически въпрос бащата на стопанина на "Даунинг стрийт " 10 е декларирал, че няма да спре да посещава пъбове (традиционните за Острова питейни заведения). "Ако ми желая, ще отида да обърна едно пиво или повече ", е декларирал той. "Никой няма полза от затваряне на заведенията ", е споделил още 79-годишният татко на премиера в студиото.

Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е през вчерашния ден е призовал хората в страната да лимитират обществените си контакти и да не посещават заведения за хранене, питейни заведения и други заведения, театри, музеи и други културни институции. Апелът е бил насочен като мярка за ограничението на разпространяване на ковид. Днес няколко вериги кина са оповестили за краткотрайно прекъсване на активността.

Прокуратурата в Силистра погна пропагандатор на подправени вести за случаи на COVID-19

На този стадий във Англия са били регистрирани повече от 1450 случая на ковид, а умрелите в резултат на болестта са били над 50 души.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР