Ще преобладава слънчево време. На места ще има временни увеличения

...
Ще преобладава слънчево време. На места ще има временни увеличения
Коментари Харесай

Ще преобладава слънчево време

Ще доминира слънчево време. На места ще има краткотрайни нараствания на облачността. След обяд на обособени места в планинските региони на Западна България ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток, споделят от Национален институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София – към 24°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 22°-24°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд на обособени места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 – към 12°.

В петък ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в източните региони – североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, а минималните – най-вече сред 7° и 12°. В събота ще бъде най-вече слънчево. Сутринта ще е безшумно, а денем ще духа слаб северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят и минималните ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните сред 21° и 26°.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР