Ще предложим на НС следващата седмица удължаване на Бюджет 2022.

...
Ще предложим на НС следващата седмица удължаване на Бюджет 2022.
Коментари Харесай

Донев: Ще предложим удължаване на Бюджет 2022

Ще предложим на Народно събрание идната седмица удължение на Бюджет 2022. Пенсиите за юни месец ще бъдат изплатени по проект и в точния момент. Това е нещо, за което служебното държавно управление направи, е да подсигурява, че няма да има никакъв проблем с заплащанията и те да се правят регулярно. А по-късно отговорността е на народните представители.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия министър-председателят Гълъб Донев.

" Не съм броил последните 299 дни. Не съм се замислял даже, че е минало толкоз време откогато съм длъжностен министър председател на страната. това е една извънредно огромна отговорност, която се носи пред българското общество. Особено на фона на обстановката, която съобщи първият длъжностен кабинет през август предходната година ", добави Донев.

Според него кабинетът се е изправил пред голям брой рецесии през последните 10 месеца:

" Това, което направихме може да бъде направено не от едно, а от две постоянни държавни управления. Това е една изключителна отговорност, натоварване и безсилие освен за премиера, само че и за екипа, който работи с министрите. В това включвам и държавната администрация, тъй като в тази характерна политическа обстановка – страната има сигурност посредством дейностите и на държавните чиновници ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР