Ще поведа общината в друга посока – да е чиста,

...
Ще поведа общината в друга посока – да е чиста,
Коментари Харесай

Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим

Ще поведа общината в друга посока – да е чиста, подредена, с положителни улици и сигурна, безапелационен е претендентът за кмет на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на Политическа партия ГЕРБ в община Сунгурларе гостува в подкаста на Флагман.бг.

Той е измежду най-интересните играчи на политическата сцена на тези локални избори.

Киров е човек от действителния бизнес – един от крупните земеделци в района. Обработва над 60 хиляди дка земи, ръководи милионен бизнес. Но оставя всичко това на назад във времето, тъй като, както самичък споделя вижда упадъка на и го боли за родното му място. 

Влиза в борба не е за съживяването, а за спасението на общината, в която от 20 години съвсем нищо не се е направило.  

Николай Киров е безапелационен, че Сунгурларе е неразорана равнища и каквото и да се захване ще е потребно за локалното население. Иска единствено да вдъхне убеденост на хората, че има късмет за по-друг вид ръководство. 

Още по време на акцията си той се отличи като кандидат-кмет, който освен дава обещание, а взема решение действителни проблеми – дребни, само че значими за локалната общественост.

„ Аз съм борбен човек, който може да поведе общината в друга посока – чиста, подредена, сигурна. Едно положително място за живеене. Знам по какъв начин това може да се случи и да стартираме още от първия ден. Сформирал съм мощен екип, с който ще работим непрекъснато “, сподели Киров във

Според него една от сериозните недостатъци на Георги Кенов е, че не работил по европейски планове. И това не е инцидентно, тъй като там контролът е доста сериозен, нещо, което очевидно не се е харесало на досегашния кмет.

Николай Киров работи от години с европейски стратегии – още от предсъединителните фондове като САПАРД до най-актуалните принадлежности – Плана за възобновяване и развиване. Определено знае по какъв начин да печели евросредства и вижда резултатът, който те имат върху стопанството му.

С екипа му още от в този момент са набелязали съответни планове и стратегии, по чието осъществяване ще работят от ден първи в администрацията.

Николай Киров подсигурява, че ще направи финансова проверка на досегашния кмет – във всички сфери, тъй като има съществени подозрения за ръководството на общинската благосъстоятелност, възлагането на търговете, разходването на обществени средства.

Той е заложил в програмата си създаване на система за видеонаблюдение във всички обитаеми места, спортни и детски площадки, фитнеси навън, пречиствателна станция, ремонт на улици.

„ Има доста стратегии, които дават опция за привличане на вложения в общината. Получавам поддръжката на депутатите от ГЕРБ, които също ги боли за Сунгурларе. Ще ви кажа и нещо, което малко на брой знаят – преди 4 години Димитър Николов и ГЕРБ ме помолиха да се кандидатирам, само че тогава отхвърлих, тъй като смятах, че Георги Кенов ще се оправи. Уви, подведе ме и не съм единствен. Този човек подведе всички към себе си. Днес скърбя за тази поддръжка и желая да оправя грешката си. Сега е моментът да вдъхнем нов живот на общината, тъй като Сунгурларе е застинала в предишното. Всички към нас се развиват. Вижте Айтос, Карнобат, Руен, Ямбол и след това погледнете Сунгурларе. Знам по какъв начин да съживим общината, да я превърнем в едно по-сигурно място за живеене, с добра инфраструктура, благоприятни условия за младите и с грижа за възрастните “, безапелационен е претендентът за кмет.

" Ще бъде наличният кмет, постоянно ще подвига телефона си, няма да употребявам длъжностен автомобил, а заплатата си ще подарявам за щедрост ", даде обещание Николай Киров.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР