Ще положим максимум усилия третият мандат да бъде реализиран, допълни

...
Ще положим максимум усилия третият мандат да бъде реализиран, допълни
Коментари Харесай

Красен Кралев: Шансът за втория мандат е нулев, ПП са в много тежка изолация


Ще поставим най-много старания третият мандат да бъде осъществен, добави депутатът от ГЕРБ-СДС

„ Има още път да се извърви преди да отидем към предварителни избори. Това което се случи през вчерашния ден и през днешния ден сподели, че вторият мандат мъчно би се случил и шансът му е нулев. Показа се, че Политическа партия са в доста тежка изолираност и са подкрепени само от Демократична България. Ние от ден първи повтаряме, че предлагаме да се обединим към национални цели, които да са в учредената на постоянен кабинет. Сега ни се предлага същото, само че обърнато и една партия да се трансформира в народен приоритет “, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев пред Нова нюз.

Той посочи, че метода по който се предлага оформянето на коалиция от страна на Политическа партия е несериозно и даде образец с първия мандат, когато имаше равноотдалечени фигури при проекто-кабинета.

По мотив третия мандат, Кралев съобщи: „ Ясно осъзнаваме, каква задача ни е дал народът и това, че никой не може да ръководи самичък. Ще поставим най-много старания за третия мандат. Ако бъде даден на Демократична България. Ние имаме доста общи цели с тях, отворени сме и  на диалози за правосъдната промяна “.

Бившият състезателен министър добави, че когато се приказва за правосъдна промяна  не може да става дума за лични назначения и смени. „ С Демократична България сме от едно политическо семейство в Европа, идеологически и политически стоим най-близо до тях “, съобщи Кралев и посочи, че на всички е ясно, че мандат без поддръжката на ГЕРБ няма по какъв начин да се случи.

„ Говорим за сериозна правосъдна промяна и прокуратурата е една доста дребна част от правосъдната система. Не е съществено да се приказва за това какъв да е основен прокурор или началник на КПКОНПИ. Трябва повсеместен разбор и промени “, добави още Кралев.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР