Ще поемем целия процес от А до Я, стига тя

...
Ще поемем целия процес от А до Я, стига тя
Коментари Харесай

Продуцентска къща иска да превърне Дебора в певица и да запише безплатно авторските й парчета

Ще поемем целия развой от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне пътеката на музиката, сподели DJ Dian Solo

Музикална продуцентска къща  DEEP ZONE Project  желае да трансформира Дебора в същинска певица и да запише гратис нейни авторски части. Това разкри Диан Савов, по-известен като DJ Dian Solo, който е част от компанията и изрази подготвеност да поддържа 18-годишното момиче в мукалната му кариера. 

Това се случва на фона на видеото, в което момичето с 400-те шева излива душата посредством трогателната балада на Деси Слава - " Някой ден ". Както Флагман.бг писа през вчерашния ден, заралийката има извънредно прелестен и тънък глас, само че по подигравка на ориста е избрала да извърши тъжна ария, която й се сбъдва в действителния живот на по-късен стадий. 





 

" Сега разбираме, че Дебора пее прелестно.  Ако този пост доближи до нея (или до нейни близки), DEEP ZONE Project показваме подготвеност и цялостно подпомагане да запишем безплатно, нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия развой от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека, по-късно което е претърпяла ", написа в поста си DJ Dian Solo.

Той отбелязва, че предлагането е безсрочно и постоянно би оказал помощ на Дебора, в случай че реши да се развива в музикалната сцена. 

" Това ще я избави от дълбоката меланхолия и ще й помогне да се оправи с травмата от този случай ", " Стоплихте ми душата с този жест към Дебора. Дано това благо творение откри сили и извърви своя път ", " Тя има доста прекрасен глас, музиката ще я изкара от тази дупка, нека има кой да й подаде ръка ", " Дано да откри сили да продължи. Външните белези ще изчезнат, само че тези в душата й ще преминат мъчно ", са част от мненията на консуматори на мрежата, които поздравяват DJ Dian Solo са положителните планове, които към момичето. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР