Ще победим Борисов по начин, какъвто той самият не е

...
Ще победим Борисов по начин, какъвто той самият не е
Коментари Харесай

Николай Марков: Ще победим Бойко Борисов по начин, какъвто той самият не е сънувал

Ще победим Борисов по метод, какъвто той самият не е сънувал, само че ще се надигнем лице в лице с борисовчетата, които за миналите 20 години станаха милиони калинки, интегрирани в цялата държавна машина. Това е проблем. Това рише специалистът по сигурността Николай Марков:
"Около месец преди започването на митингите споделих от телевизионния екран, че ББ към този момент не е министър председател на страната и през есента ще се разбере от всички.
Казах това не тъй като имам персонално отношение към този обикновен човек, а тъй като множеството от процесите в страната се развиват отвън общественото пространство. Това, несъмнено, е естествена дисторция и неприятна среда за живеене, само че на този стадий от развиването ни и с тези обществени фигури, друга форма е немислима. Впрочем, средата няма огромно значение в случай че типовете съумяват да се приспособяват, само че и това качество по никакъв начин не се развива.
Ще свалим Борисов, с цел да се види от всички и разобличи като политическо и публично зло и за пускане на нов интервал за национални провокации.
Това ще се случи, само че няма да реши проблемите ни, тъй като те имат друг от борисовия генезис. Той е прекомерно нищожен феномен за значителните неща, които могат да трансформират качеството на живота в България. Някои кръгове се пробват да пришият цялото зло на отиващия на гибел, само че това е равнището на балканската ни политика и неизбежна социална драма.
Мисленето ни е проблем. Чипът ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР