Ще пия, за да не боли, но знай само не

...
Ще пия, за да не боли, но знай само не
Коментари Харесай

Лепкави статуси на кухи кифли!

 urod01

„ Ще пия, с цел да не боли, само че знай единствено не неистини, не неистини какъв брой те боли, че ме нарани..........!!!!!!!!!!!!!!!! "

„ Сълзите бяха мои майка и баща-учеха ме на доста... тъгата ми бе сестра... живота ме съобщи грубо.. и се отново оцелях!!! И вие ГЛУПАЦИ където ви беше преференциално да ме мачкате в този момент падате на колине!!!!... "

„ Ас съм си Апелативен съд и не ми пука за ВАЗ! "

„ По-добре СПИН, в сравнение с единствено с един! "

„ МОмИчЕ тИ нИкОгА нЕ нАрАнЯвАй,Че Не ЗнАеШ кОлКо Я бОлИ,с МомИчЕ нИкОгА нЕ сЕ еБаВаЙ,зАщОтО нАкРаЯ пРеЕбАнИя ОсТаВаШ тИ! "

 5493e45dd80

„ айде малко на фитнесче... "

„ ИСТИНСКАТА МИ ЛЮБОВ Е ЕДНА- ЦСКА,НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИЗНЕВЕРЯ "

„ Трия Facebook другари! Ако видиш това статус, пиши ми да те запазя в листата си! "
„ довечера ще се избухва в Най-Флайт с новите му обувки от татитууууууу.... "

„ Оооооо обичам моиту мамииииии. Купими нов тилефоооон "

„ Харесай и ще ти кажа човек, а ти ще кажеш дали би спал с него. "

 1743472 582034631874329 1433745194 n

„ Ще ме видиш в нечия сълза,
паднала от горчива тишина.
Ще ме чуеш в нечий печален глас
като вопъл в ария от загаснал смях. "

„ Много дълго време ми лиши да схвана, че те обичам, само че мнохо повече ти лиши да схванеш, че съм единствената!!!!!!!!!!!!!!!! "

 23455

Описание на момиче в уебсайт за запознанства:

„ Къса дънкова пола, накъде към 15 сантиметра плат, ти се чудиш, за секунда, това колан ли е или пола...??? Високи, черни, кожени ботуши, ти си мислиш, боже какви крайници... Черен потник, в действителност това е парче коприна разхождащо се по нежното ми тяло - това виждаш ти... В идната минута се чудиш, кой ще е най - възбуждащия метод да ги свалиш от това тяло... Минутата изтече, вдигаш погледа си нагоре над деколтето ми... Красиво нежно лице, доста тъмни сенки... мощни, предизвикателни, кафеви очи, доста серпантина, леко изразени розовеещи скули, плътни,блестящи, розови устни, мозъка ти отново работи: " мале кви свир** ще први "... Завършваме с съвършено изправена, руса коса... Тя се обръща и ти виждаш косата и стига до кръста, отмята я леко, Ти си мислиш: " Вай тая мн ще я е*а "...
Да, само че в този момент не виждаш моите сълзи нали...
Никoй, в никакъв случай не си помисля, даже за секунда, че това момиче не е някав предмет, за оценяване, не е стока за пласиране... Никoй не се сеща че и тя страда като другите, че и нея я боли... По скоро ще си помислиш: " Тя се е*е за пари или за популярност... Ти ще се сетиш ли, че довечера е сама тъй като приятеля и е на работа или са скарани и тя се надява довечера той да е в тази дискотека, както нормално... нееее ти си мислиш че е на лов за мъже...
Сега какво... за какво се е облякла по този начин като няква лека женичка... тъй като е красива, има дълги крайници, тясно ханшче, прекрасен бюст, плътно дупе... харесва се облечена по този начин и всички други я харесват... какво би трябвало да е грозна ли...
И в този момент защо си приказваме... кажи нещо де, дай си мнението... хайде за какво мълчиш... А ти видя, че не е тъпа, умее и да приказва..! "

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР