Ще отпусне ли Община Варна финансови средства за ремонтни дейности

...
Ще отпусне ли Община Варна финансови средства за ремонтни дейности
Коментари Харесай

Решават дали Общината да финансира ремонтите на няколко болници във Варна

Ще отпусне ли Община Варна финансови средства за ремонтни действия в няколко лечебни заведения във Варна? Това ще вземат решение през днешния ден членовете от комисията по " Здравеопазване " към Общински съвет Варна, предава.

Ще бъде обсъждано писмо от шефа на тубдиспансера „ СБАЛПФЗ-Варна “, по отношение на нужда от дофинансиране на болничното заведение и обезпечаване на финансови средства за главен ремонт на болничната база и диагностичноконсултативния блок. От болничното заведение псочват и потребността от 375 хиляди лева за покриване на остарели отговорности.

Писмо за финансиране на ремонтни действия в са отправили от МБАЛ „ Света Анна “ Варна. Нуждата е от 1,35 млн. лева с Данък добавена стойност за осъществяване на ремонтите.

ДКЦ „ Свети Иван Рилски – Аспарухово - Варна “ също се нуждае от финансиране за осъществяване на ремонт на втория етаж на лечебното заведение. Стойността е 217 хиляди лева

ДКЦ „ Чайка “ “ също желае пари от община Варна за осъществяване на инфраструктурни ремонтни в лечебното заведение, както и за обезпечаване на средства за закупуване на фотоволтаична система. Индикативният бюджет за двете пера е четвърт милион лв..

„ ДКЦ „ Света Клементина - Варна “ също е отпавил искане за обезпечаване на финансови средства за осъществяване на ремонтни действия и за закупуване на инсталация за потребностите на лечебното заведение.

Ако комисията по " Здравеопазване " даде позитивно мнение по тематиката, окончателното решение би трябвало да бъде взето от Общинския съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР