"Ще отида пеша от сградата на Министерския съвет. Ще ме

...
"Ще отида пеша от сградата на Министерския съвет. Ще ме
Коментари Харесай

Първи думи на Кирил Петков като премиер: Ще сменя културата на това какво означава да си начело

"Ще отида пешком от постройката на Министерския съвет. Ще ме виждате постоянно по тротоарите на София. Ще сменя културата на това какво значи да си министър председател. За мен е значимо да се виждам с хората, да приказвам с тях. Ще вървя по земята и ще приказвам с хората. Имаме голям брой рецесии, с които би трябвало да се захванем незабавно. " Това съобщи малко след полагането на клетвата на кабинета новият министър председател на страната Кирил Петков.

По думите му преди всичко измежду дилемите на Министерския съвет стои обстановката с наводненията. "Трябва да видя какво става с хората, които са потърпевши от бедствието и какви ограничения са подхванати, с цел да им се помогне ", уточни министър-председателят.

"След това във фокуса ни ще попадне цената на това и какви ограничения могат да бъдат подхванати в тази тенденция. КЕВР би трябвало да стартира да работи освен като щемпел на цени, а да влезе доста бързо доста надълбоко в разходната и капиталовата част на всички производители на сила ", посочи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР