Ще остане облачно и дъждовно. На много места в Централна

...
Ще остане облачно и дъждовно. На много места в Централна
Коментари Харесай

Облачно, дъждовно и студено

Ще остане облачно и дъждовно. На доста места в Централна България количествата ще са обилни. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса.

Утре преваляванията ще продължат, на доста места в източните региони със обилни количества, само че последователно преваляванията ще отслабват. В Югозападна България след обяд ще спрат и облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан, най-късно - в източните региони, където през по-голямата част от деня ще бъде югоизточен. Максималните температури ще са сред 10 и 15 градуса.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, който до по здрач ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са между 15 и 18 градуса, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

В планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър, най-вече от север. Максималната температура на 1200 ще е към 8, на 2000 метра - към 1 градуса.

В неделя в западната половина от страната вятърът ще отслабне, в източната ще остане сдържан, от север-северозапад. Ще се задържи хладно за интервала, със забележителна облачност; ще има и валежи, само че слаби и на малко места. И в понеделник към момента на обособени места, основно в Стара планина и Рило-Родопския масив, ще има слаби валежи. Ще духа слаб западен вятър. Минималните температури ще се намалят с 2-3 градуса, а дневните ще стартират да се покачват.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР