Ще ни отнеме известно време, докато свикнем с мисълта за

...
Ще ни отнеме известно време, докато свикнем с мисълта за
Коментари Харесай

Това ли е последната роля на Чадуик Боузман

Ще ни отнеме известно време, до момента в който свикнем с мисълта за гибелта на Чадуик Боузман , която е следващото доказателство, че 2020 година не коства.
 Чадуик Боузман,
Почина артистът от " Черната пантера " Чадуик Боузман

Wakanda Forever...

Последно имахме опцията да го гледаме в Da 5 Bloods на Спайк Лий, само че се оказва, че не това ще е последната роля, в която ще забележим артиста.

Той има присъединяване в Ma Rainey`s Black Bottom на Netflix, където в основната роля е Виола Дейвис. Филмът е разположен през 20-те години на предишния век и наблюдава изгряването на една звезда - тази на Ма Рейни (Дейвис).

на Авг 28, 2020 в 9:10 PDT

Тя е считана за майката на блуса и дружно с бенда си стартира да трансформира визиите за музиката. Ролята на Боузман пък е на млад тромпетист, който е решен на всичко, с цел да покаже гения си.

Очаква се да забележим Ma Rainey`s Black Bottom в Netflix през 2021 година и точно ролята в този филм се обрисува като последна за Чадуик Боузман. В средата на предходната година беше оповестено, че ще влезе и в основната роля в Yasuke .
 Чадуик Боузман, Twitter и какъв връх сложи след гибелта си
Рекордът, който Чадуик Боузман сложи след гибелта си

Барак Обама към този момент не е водач в...

Там той трябваше да изиграе първия самурай с африкански генезис, който е дошъл в Япония като плебей. Според IMDb, филмът е в стадий на подготовка и действително не знаем дали Боузман е съумял да снима каквито и да било подиуми за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР