Ще наложат санкция на шофьора от градския транспорт по линия

...
Ще наложат санкция на шофьора от градския транспорт по линия
Коментари Харесай

Наказват шофьора кондуктор в Пловдив, който върти схеми с билети в градския транспорт

Ще наложат глоба на водача от градския превоз по линия номер 21 опитал се да мами пасажерите, като им взимал парите и не им давал билет за пътуването. За това заяви шефът на „ Организация и надзор на транспорта” Георги Стоилов.

„ Това е нарушаване на законовите разпореждания, уреждащи изискванията и отговорностите, които операторите би трябвало да съблюдават. И макар, че съществени контролни функционалности са вменени на държавния надзорен орган, за инспекторите от ОКТ съществува опция за административно-наказателна процедура. Съставянето на подобен акт ще е задачата на нашите дейности, само че ще съгласуваме дейностите си и с ДАИ,” сподели още Георги Стоилов

Припомняме, че читателка на TrafficNews, която се е возила в същия рейс, описа по какъв начин съгласно нея въпросният водач е въртял скица, с която да прибира парите за себе си. Той е казвал, че ще се качи кондуктор, който ще даде билет на пасажерите, само че уви- това също се оказва машинация и подобен не се е качвал. След дълго уговаряне от страна на пострадалата да и бъде даден билет от водача, преди да слезе той и връща парите, а тя записва вапросния диалог сред тях.

Очаква се скоро, когато инспекцията завърши той да бъде глобен.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР