Ще могат ли ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да управляват заедно и

...
Ще могат ли ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да управляват заедно и
Коментари Харесай

Ще могат ли ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да управляват заедно?

Ще могат ли ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да ръководят дружно и какви са упованията от проектокабинета " Денков-Габриел "? Отговори на тези въпроси разясниха финансистът Левон Хампарцумян, политологът и някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

„ Имаме лимонена коалиция. Всички, които вземат участие в нея, са с лимон в устата. Така ще изкарат целия си мандат. Което е хубаво за народа. Дали е горчиво в устата на политиците – за народа е без значение. Важен е резултатът за народа ”, съобщи Мирослав Севлиевски пред Нова.

„ Аз се придържам към максимата, че когато избрани политически дейности са подбудени от тежка и желязна нужда – те не би трябвало нито да бъдат порицавани, нито възхвалявани. Просто беше направено нужното. По-скоро бих споделил отлично за формулата, която е истинска. И ще е добре, в случай че българската народна власт я включи в своите прецеденти. това е изцяло допустимо. Оттук нататък ме интересува повече по какъв начин ще действа, какви взаимни отстъпки ще бъдат правени при приемането на бюджета и по какъв начин тъкмо ще се запази тази коалиция след локалните избори, където ГЕРБ сигурно ще загуби позиции ”, акцентира Светослав Малинов.

„ Все едно по какъв начин ще назоваваме това обединяване – съюз или коалиция – това е опция. Една от не многото благоприятни условия да се приключи веригата от служебни държавни управления ”, уточни и Левон Хампарцумян.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР