„Ще ми помогнете ли да намеря майка си?“ Децата на Едмонд, оставени на грешна спирка, молят за помощ във видео

...
Опитът на двойка Едмънд стана вирусен, след като видео на
Коментари Харесай

Опитът на двойка Едмънд стана вирусен, след като видео на камерата на звънеца показа двете им 5-годишни деца да се скитат из квартала за един час, след като бяха оставени на грешната спирка тази седмица.

В вирусен видеоклип в TikTok, Кели Мълхоланд каза, че нейният син и дъщерята на нейния приятел Джонатан Вандерлойс е трябвало да слязат заедно на автобусна спирка в понеделник следобед.

Автобусът се появи на спирката на Napa Valley Road и Bristol Park Boulevard с един час закъснение и без децата.

„Буквално най-лошият ми кошмар се случи“, каза тя във видеото, публикувано във вторник в две части.

Още: Училището отново започва сесия в Оклахома. Това идва с промени, предизвикателства и емоции

Тя попита шофьора къде са оставили децата от детската градина и когато шофьорът не си спомни, каза тя във видеото, друго дете в автобуса й каза, че Бях слязъл на предишната спирка.

Мълхоланд се огледа на предишното местоположение, докато Вандерлоис се насочи към детското училище, Charles Haskell Elementary.

Накрая един съсед стигна до Мълхоланд и я попита дали търси две деца. Мълхоланд каза във видеото, че звънецът Ring на съседа е отговорил на децата, които почукват на вратата му.

Вирусното видео, публикувано от Мълхоланд, включва клип на сина й, който плаче и пита: „Ще ми помогнете ли да намеря майка си? „

Мълхоланд и група съседи започнаха да чукат по вратите в района, каза тя във видеото, и в крайна сметка намериха децата няколко къщи по-надолу от мястото, където звънецът на Ring ги вдигна.

„Толкова съм невероятно горда с тези деца“, каза тя във видеото. „Те редуваха звъненето на звънеца на вратата. Един се качваше, а друг оставаше на тротоара, за да наблюдава.“

Още: Райън Уолтърс етикетира видеоклипа на библиотекаря от Оклахома като пример за „събуден“ дневен ред' в Twitter firestorm

„Не споделям това, за да плаша някого, но мисля, че това е предупредителна история“, каза Мълхоланд. „Трябва да научите децата си какво да правят, ако това се случи.“

Каква е политиката за напускане на младите ученици в Едмънд?

Политиката на училищния район Едмънд е за автобус шофьорите да оставят учениците само когато присъства родител, а младите ученици или имат гривна, или етикет на раницата си, идентифициращ автобуса им.

Според района шофьорите на училищни автобуси на Edmond са получили актуализирани разпечатки, от които учениците слизат на всяка спирка и им се напомня да проверяват индивидуално всеки ученик, когато излизат от автобуса.

Тази статия първоначално се появи в Oklahoman: Viral TikTok показва, че 5-годишните от Оклахома са оставени на грешна спирка< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР