Ще комуникираме много ясно с всички служители в общината: от

...
Ще комуникираме много ясно с всички служители в общината: от
Коментари Харесай

Методи Байкушев: Кметът не може да повиши заплатите, но може да се бори за инвеститори

Ще споделяме доста ясно с всички чиновници в общината: от най-високо до най-ниско равнище, че задачата им е да служат на хората в града. Една организация стартира от задачата, визията и полезностите. Това уточни в изявление за " Лице в лице " претендентът за кмет на Благоевград Методи Байкушев, подсилен от ПП-ДБ.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 797
" За нас е значимо да подсигуряваме транспарантно, диалогично и умело ръководство. Да представяш пред обществото това, което смяташ да правиш, почтено и намерено. Досегашният кмет даже няма приемно време. Ще имаме такова и в извънработно време. Една събота в месеца ще осигурим опция за среща с кмета. Местният бизнес и гражданското общество в Благоевград са натикани в ъгъла ", счита още той. 

Байкушев изясни, че кметът самичък по себе си не може да увеличи заплатите. Но изясни, че това може да се случи с негова помощ - като притегли вложения в общината.  " Кметът не може да увеличи заплатите, само че те се борят за вложителите и да им обезпечат допустимо най-хубави условия, в която да усетят, че имат същински хазаин и сътрудник ", уточни той. 

Лична идея за него ще е повишение на качеството на образованието. И възраждането на МБАЛ - Благоевград. " Досегашните кметове се вършат, че казусът с МБАЛ-Благоевград не съществува. Община Благоевград има дял в тази болница, тя е притежател на земята и на болничния парк ", уточни още той, като счете, че кметът би трябвало да изиска средства за нея от централната власт

" Пилеем доста пари за заря, занимания, би трябвало да си подредим целите ", счита Байкушев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР