Ще имам и предложение като премиер. На първото заседание на

...
Ще имам и предложение като премиер. На първото заседание на
Коментари Харесай

Димитър Туджаров-Шкумбата: За 30 години в България се промени само купесто-дъждовната облачност

„ Ще имам и предложение като министър председател. На първото съвещание на новия парламент да бъде признат закон депутатите да се водят за сезонни служащи. Да станат като тези, които берат ягоди – на три месеца. Ще има ново риалити – „ България търси държавно управление “, сподели в предаването „ Тази събота и неделя “ Димитър Туджаров-Шкумбата.

Снимка: bTV

За началото на предизборната акция той е подготвен с тениски – „ 120 години не стигат “. Ще има и кебапчета, само че без хлебчета.

Снимка: bTV

„ Място за комизъм постоянно има. Това е клапа, която оказва помощ да освободиш напрежението. В момента то е на ръба и трепти на последна граница по целия свят. Ако не е усмивката да ни смъкна напрежението, не виждам по какъв начин “, добави той.

„ Европа към този момент стартира сензитивно да изостава от Америка и Китай, към този момент и Индия ще ни догонва като Брутният вътрешен продукт “, разяснява Васил Велев

„ Аз се смущавам, когато виждам нашите политици да приказват. В предишното политиката се е основала, когато някой измамник е срещнал добряк. Нищо не чух за българския народ. За 30 години в България се промени единствено купесто-дъждовната облачност. Досега нас никой не ни разяснява, а ние сме живи, плащаме си налозите “, уточни той.

А за какво Димитър Туджаров е щял да си навлече гнева на премиера на Канада Джъстин Трюдо – гледайте цялото изявление във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР