Ще има санкции за служител на МВР на Северна Македония,

...
Ще има санкции за служител на МВР на Северна Македония,
Коментари Харесай

Санкционират служител на македонското МВР за подкрепа на Хамас

Ще има наказания за чиновник на Министерство на вътрешните работи на Северна Македония, подкрепил офанзивата на Хамас против Израел във Facebook, оповестиха от министерството. От Министерство на вътрешните работи акцентират, че осъждат офанзивите на групировката Хамас против Израел.


„ Министерството на вътрешните работи осведоми обществеността, че отдел " Вътрешен надзор, криминалистика и професионални стандарти " работи по случая на служителя на реда А.С. и изявленията му в обществената мрежа Facebook по отношение на офанзивите на Хамас против Израел и против него ще бъде формирано дисциплинарно произвеждане, т.е. ще последват съответните наказания. Позицията на Министерство на вътрешните работи и държавното управление е ясна и точна. Категорично осъждаме офанзивите на групировката Хамас против Израел и сме солидарни с израелския народ. Апелираме за решения посредством разговор. Светът има потребност от мир “, споделят от полицията.

Бившият чиновник на разследващата организация Наке Чулев изиска отговор от Министерство на вътрешните работи, защото тамошният началник съгласно изказванията му е подкрепял офанзивите на Хамас против Израел.

„ Във време, когато светът и Македония стоят в профил и оказват недвусмислена поддръжка на Израел и осъждат терористичните офанзиви на Хамас, почитан чиновник в Министерството на вътрешните работи дава обществена поддръжка за офанзивите на Хамас против Израел. Става дума за Аднан Синани, шеф на отдел „ Сигурност “ в Министерство на вътрешните работи и човек, който работи като персонална защита на зам.-министъра на вътрешните работи Назим Буши. Работа, която включва VIP защита, присъединяване в локални и задгранични делегации и наличие на интернационалните събития “, означи Чулев.

Той попита и министъра на вътрешните работи Оливер Спасовски и президента Стево Пендаровски за мнението им по този, както споделя, антинатовски разказ на върховен служител на реда. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР