Ще има самоограничаване на инфекцията от коронавирус, рано или късно. Никой

...
Ще има самоограничаване на инфекцията от коронавирус, рано или късно. Никой
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Не ми харесва, че хората възприеха облекчаването на мерките като край на ситуацията!

 " Ще има самоограничаване на инфекцията от ковид, рано или късно. Никой не може да каже по кое време ще се случи ". Това сподели пред " Нова ТВ " основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев. 

По думите му самоограничаването в даден миг е типично за сходен тип инфекции. А компенсирането на персоналната безнаказаност с предприемането на ограничения за цялото общество, съгласно него, не е вярно. " Този, който не съблюдава разпоредбите и рекомендациите би трябвало да бъде наказван ", разяснява доцент Кунчев.

" Не ми харесва това, че доста хора възприеха облекчаването на ограниченията като завършек на обстановката. 

Определено не е край. В България имаме привилегията да забележим другите картинки. Ако в страната се случи това, което се случи във Видин, би било покруса. Няма да е италианският вид, нито нюйоркския, само че ще бъде доста тежко " сподели още Кунчев. 

 

Той позволи, че обстановката във Видин може да се повтори в други региони в страната, да се постановат строги ограничения и ограничавания. " В края на краищата ние ще ограничим инфекцията, само че това ще стане по-бавно и с по-много жертви ", изясни основният държавен здравен контрольор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР