Ще има предсрочен вот, смята съпредседателят на ВМРОНяма единна Европа,

...
Ще има предсрочен вот, смята съпредседателят на ВМРОНяма единна Европа,
Коментари Харесай

Джамбазки: ВМРО излиза на битка, ако правителството „клекне“ за Македония

Ще има предварителен избор, счита съпредседателят на ВМРОНяма единна Европа, а хора в Брюксел, които се пробват да запазят благосъстоянието си, съобщи евродепутатът
Има ли риск някой да съобщи българския народен интерес в РСМ?

Има риск и това изменничество ще пристигна от премиера Кирил Петков. Човекът, който краткотрайно извършва длъжността министър-председател. Съвсем явно е, че с това ръководство ще има предварителни избори. В управническата коалиция партиите са се „ хванали за гушите “, съобщи евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в студиото на „ “.

Според него обаче никой от обединението няма интерес да има предварителни избори, тъй като няма да влязат в идващото Народно заседание.

България не се съгласява с безусловно основателни причини да стартира първата междуправителствена конференция сред РСМ и Европейски Съюз, тъй като в РСМ се нарушават правата на македонските жители с българско национално съзнание, уточни той.

Това ръководство ще продължи, до момента в който съобщи Македония и това ще се случи скоро. В момента в България имаме конфликт на непознати ползи. Хора, които се гордеят, че не са български патриоти, уточни Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Джамбазки е на мнение, че това неуместно държавно управление ще направи компромис и ще даде зелена светлина за началото на договарянията с РСМ за Европейски Съюз. Това по думите му няма да е просто митинг на българите. Вътрешна македонска революционна организация ще излезе на борба, в случай че това се случи.

Според него визитата на премиера в Съединени американски щати е било, с цел да му припомнят да си извършва поетите отговорности. Той не е поканен там, а е извикан за инструктаж. А във връзка контрактуваният в Щати на ниска цена газ Джамбази запита риторично „ Ама на каква цена е контрактуван, какво количество? “. Няма такава информация, тъй като това са нелепости, министър председателят Петков не изрича лъжи, единствено когато спи. Още за канадското си поданство Кирил Петков излъга като „ възрастен индобългарин “, сподели евродепутатът.

Той посочи, че превозвачите са имали позволен, координиран митинг и сега, в който е трябвало да влязат на шествие с няколко тежки машини, с джука заповед те са били спрени.

Това е нарушение на техните конституционни права. Превозвачите имат законно съображение да стачкуват. Те са третият по величина отрасъл, който внася пари в бюджета и те им се подиграват, разяснява съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Проблемът не е по какъв начин ще се оправим без съветски нефт. Проблемът е, че има страни, които най-вече крещяха по какъв начин би трябвало да сме единни, а се оказа, че те се договарят сепаративно с руснаците. В момента няма единна Европа, а има едни хора в Брюксел, които се пробват да спасят личното си богатство и не ги интересува нищо друго, приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР