Ще има последици. Изплашени са. Бойко Борисов панически се дистанцира

...
Ще има последици. Изплашени са. Бойко Борисов панически се дистанцира
Коментари Харесай

След „Магнитски“ и преди вота: Ще се отразят ли санкциите на резултата от изборите?

Ще има последствия. Изплашени са. Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов, сподели политологът Иво Инджов

" Законът " Магнитски " е аморален. Някакъв човек идва и споделя – вие сте апаш. Не дава на българското правораздаване някакви доказателства. За един от включените се споделя – " той има 5 млн. лв. в офшорна сметка ". Щом си толкоз сигурен – знаеш сметката. Можеш да я предадеш, само че - не ".

Това съобщи в предаването " Тази заран " по bTV социологът Андрей Райчев.

" Интересен е диалогът за изгодите. Това изплашва до гибел българските политици. Това не е за преди изборите, а за след изборите. Съветите, които се получават в едно посолство, няма да са неутрални. Америка губи от това ", добави той.

Според преподавателя по политически връзки Иво Инджов даже и изложените изказвания за злоупотреби на включените в листата " Магнитски " да нямат доказателствена стойност, те са задоволително съществени да накарат прокуратурата да проверява.

" Ще има последствия. Изплашени са. Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов. Българска социалистическа партия по комсомолски бранят Овчаров и другите двама, свързани с енергетиката. Най-неадекватна е позицията на Движение за права и свободи, които бранят Делян Пеевски ", добави Инджов.

" Не знам за какво не се оповестят сегашни деятели на корупцията, а единствено предходни такива. Владислав Горанов беше освободен като министър на финансите поради подозрения за връзки с Делян Пеевски. По тази линия Владислав Горанов беше глобен от Бойко Борисов преди три години. Ако е забъркан в корупционни схеми, една партия може да го освободи и да се дистанцира. Който би трябвало да го проверява – да го проверява ", уточни политологът Стойчо Стойчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР