Ще има последици. Изплашени са. Бойко Борисов панически се дистанцира

...
Ще има последици. Изплашени са. Бойко Борисов панически се дистанцира
Коментари Харесай

Ще се отразят ли санкциите по „Магнитски“ на резултата от изборите?

Ще има последствия. Изплашени са. Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов, сподели политологът Иво Инджов

„ Законът „ Магнитски “ е аморален. Някакъв човек идва и споделя – вие сте апаш. Не дава на българското правораздаване някакви доказателства. За един от включените се споделя – „ той има 5 млн. лв. в офшорна сметка “. Щом си толкоз сигурен – знаеш сметката. Можеш да я предадеш, само че - не “.

Това съобщи в предаването „ Тази заран “ по социологът Андрей Райчев.

„ Интересен е диалогът за изгодите. Това изплашва до гибел българските политици. Това не е за преди изборите, а за след изборите. Съветите, които се получават в едно посолство, няма да са неутрални. Америка губи от това “, добави той.

Според преподавателя по политически връзки Иво Инджов даже и изложените изказвания за злоупотреби на включените в листата „ Магнитски “ да нямат доказателствена стойност, те са задоволително съществени да накарат прокуратурата да проверява.

„ Ще има последствия. Изплашени са. Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов. Българска социалистическа партия по комсомолски бранят Овчаров и другите двама, свързани с енергетиката. Най-неадекватна е позицията на Движение за права и свободи, които бранят Делян Пеевски “, добави Инджов.

„ Не знам за какво не се оповестят сегашни деятели на корупцията, а единствено предходни такива. Владислав Горанов беше освободен като министър на финансите поради подозрения за връзки с Делян Пеевски. По тази линия Владислав Горанов беше глобен от Бойко Борисов преди три години. Ако е забъркан в корупционни схеми, една партия може да го освободи и да се дистанцира. Който би трябвало да го проверява – да го проверява “, уточни политологът Стойчо Стойчев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР