„Ще има новини. Мерките ще бъдат обявени официално в 10.00

...
„Ще има новини. Мерките ще бъдат обявени официално в 10.00
Коментари Харесай

Каримански: Хлябът става с нулева ставка на ДДС

„ Ще има вести. Мерките ще бъдат оповестени публично в 10.00 часа. Ще има взаимен брифинг на съдружните сътрудници, които ще оповестят обособените ограничения. Едно от нещата, които ще обявим, е нулева ставка на Данък добавена стойност за хляба”. Това съобщи ръководителят на Комисията по бюджет и финанси от " ИТН " Любомир Каримански.

По думите му няма да има разочаровани и измежду пенсионерите, които се чака да получат нарастване на парите си за напреднала възраст. „ Ако бъде приложено като скица, по този начин, че да се подсигурява взаимен принцип на систематизиране сред минималната, междинната и оптималната пенсия – мисля, че няма да има разочаровани. Зависи по какъв начин ще бъде приложено като схема”, разяснява той по Нова телевизия.

По отношение на ограниченията, които ще се приложат по отношение на горивата, той уточни: „ Отстъпките при горивата ще бъдат на зареждане. На всяко зареждане. Вероятно ще има някакви напълно механически промени, от позиция на удостоверяването, с цел да се знае, че се зарежда персонален автомобил, а не служебен”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР