Ще има ли лидерска среща за кабинета? Тя трябва да

...
Ще има ли лидерска среща за кабинета? Тя трябва да
Коментари Харесай

Лидерска среща за кабинета? Кой тупа топката

Ще има ли лидерска среща за кабинета? Тя би трябвало да се състои, само че към този момент не е ясно по кое време ще е и кой тупа топката за нея.


-->
Началото на политическата седмица вещае забавни събития. Забелязва се едно известно сгъстяване на диалозите. Такива крайни изказвания „ няма с този мандат или с присъединяване на ГЕРБ ” – би трябвало да се вършат, откакто мине лидерска среща. Такава би трябвало да има и това е най-естественото в тази политическа обстановка, разяснява за Нова тв ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.



По думите му диалозите с ПП-ДБ минават в тона на положителните политически практики. „ Когато две политически обединения, които са били антагонисти в предизборната акция, съумеят бързо да седнат на масата и да беседват за общи цели, това демонстрира по-висока политическа просвета, в сравнение с наблюдавахме през последните две години. Това на нас ни даде съображение да считаме, че в действителност има опция първата и втората политическа мощ да вървят към взаимно ръководство с доста явен небосвод и цели ”, сподели Желязков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР