Ще дам един прост съвет на онези, които се намират

...
Ще дам един прост съвет на онези, които се намират
Коментари Харесай

Когато тотално не ви върви- купете си обувки!

 Ще дам един елементарен съвет на тези, които се намират в нестабилна, тревожна и неразбираема обстановка. Когато би трябвало да вземете решение, да извършите избор, да видите посоката, само че всичко в близост е неясно. И усещате неустойчивост, земята се изплъзва отдолу под краката ви...

Да оставим настрани всички нормални способи; те към този момент са употребявани. И се обърнахте към експерт, и прочетохте книги, и разбрахте обстановката … Но ето какво друго можете да извършите. Купете си хубави и УДОБНИ обувки.

Обувките са знак на нашата непоклатимост и подготвеност да вървим по пътя на живота. Символ на персонална подготвеност за пътешестване през живота. Обувките би трябвало да се купуват здрави, практични, красиви, постоянни, постоянно с ток. Не с плоска подметка, макар че такава наподобява по-стабилна. Но не е по този начин.

Високият ток оказва помощ на земеделците да вървят по рохкава земя. Той способства за сполучливата им работа.

Той оказва помощ на ездача да язди коня, закрепва крайници в стремето. Ездачът седи крепко на седлото и управлява; Не е ли това притча за управление на ориста?

Токчетата ви вършат да изглеждате малко по-високи. Те са знак на привилегированата класа. И външно човек в обувки с токчета наподобява по-строен, с по-добра външност.

Малкото вярно токче е потребно за здравето и за пламенно вървене. Укрепва силата и здравето ни.

Не става въпрос за високи, неуместни токчета; Едно време дамите ходеха с толкоз високи токчета, че трябваше да вървят с бастун. Говорим за естествен физиологично комфортен ток. Плоските подметки не са потребни. Имате потребност от опора и вярна позиция на крайници.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР