Ще бъдете ли някога богат? Това може да ви каже

...
Ще бъдете ли някога богат? Това може да ви каже
Коментари Харесай

Нов финансов сайт изчислява кога ще станете богат

Ще бъдете ли в миналото богат? Това може да ви каже най-новият финансов уебсайт у нас – Darik Business Review.

Вероятността да се сдобиете със доста положение се пресмята чрез специфичен калкулатор, който можете да откриете.

Darik Business Review дава опция на читателите си да обмислен и, друга от формалната за страната, което ще им помогне по-разумно и оптимално да възнамеряват персоналния и фамилния си бюджет.

Бизнес изданието пречупва финансовите и бизнес вести през джоба на потребителя, представяйки на понятен език комплицираните термини и понятия. Можете да ги откриете обяснени в категорията „ Финансов буквар “.

В „ 100 “ пък ще намерите всички цифри и проценти, с които ни залива всекидневно осведомителният поток, само че показани в резюме и систематизирано.

Категорията „ Истории от бизнеса “ разкрива тайните на триумфа освен на известни персони от разнообразни сектори, само че и на български и международни компании.

Darik Business Review показва на читателите си и отзиви на специалисти от разнообразни сфери, а категорията „ Фото есе “ ги води на виртуална разходка из забавни дестинации и събития.

В „ Новини от предишното “ ще се върнете към значими събития от родната и световна история, които да ви оказват помощ да разберете по-добре актуалните финансови и стопански процеси.

Емблематичната за изданието категория Review съдържа разбори на тематики от всички сфери на финансовия и бизнес живот, а в „ Топ “ и „ Спорт и пари “ ще откриете надлежно забавни ранглисти и вести от света на спорта.

Категорията „ Индустрии “ показва най-важното от банковия, имотния, застрахователния, фондовия и криптопазара.

В нея ще откриете и забавна информация за стартъпи, обучение, туризъм и здраве.

В обществените канали на Darik Business Review в,, и ежедневно ще откривате забавни инфографики, представящи на наличен език финансовите и бизнес вести от България и света.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР