ще бъде с променени съчетания с бухалки и с лента

...
ще бъде с променени съчетания с бухалки и с лента
Коментари Харесай

Боряна Калейн ще играе с променени съчетания с бухалки и лента на световното във Валенсия

ще бъде с изменени съчетания с бухалки и с лента на международното състезание, което ще се организира във Валенсия през август.

„ Промените сме ги решили още преди европейското. Имаме изясненост какво желаеме да подобрим в композициите й. Решили сме да променим бухалките и лентата, в другите може да има дребни промени, само че в бухалките и лента те ще са по- съществени “, разкри персоналната треньорка на гимнастичката Марияна Памукова след приключването на многобоя на шампионата в Баку.

„ Доволна съм от това, че тя направи едно положително завръщане след тази пауза и тези съмнения, които сподели при започване на сезона. Има какво да покаже още като непоклатимост, само че считам, че е най -доброто занапред следва и тя ще го покаже на идващите надпревари ", добави Памукова.

Към нея и Калейн от известно време се причисли и олимпийската шампионка с ансамбъла на България от Токио 2020 Мадлен Радуканова.

" Аз съм извънредно признателна на Мадлен, тъй като тя беше индивида, който й оказа помощ в много сложен миг. Тя продължава да я поддържа и да има вяра в нея. Благодарна съм и на госпожа Илиана Раева за това, че направи вероятното Мадлен да е тук и да поддържа още веднъж Боряна ", сподели още треньорката.

Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан приключва през днешния ден с финалите на обособените уреди.

Прякото ни предаване стартира в 11.00 часа с самостоятелната конкуренция. На обръч и топка страната ни ще бъде представяна от Стилияна Николова и Боряна Калейн, на бухалки единствено от Калейн, а в конкуренцията на лента ще гледаме Николова и дебютантката Ева Брезалиева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР