Ще бъде пародия, ако Мария Бакалова не спечели Оскар. Думите

...
Ще бъде пародия, ако Мария Бакалова не спечели Оскар. Думите
Коментари Харесай

Мария Бакалова заслужава Оскар

" Ще бъде подигравка, в случай че Мария Бакалова не завоюва Оскар. "

Думите са на английския комедиант Саша Барън Коен и са супер самопризнание за българската актриса, която три дни след премиерата на продължението на комедията „ Борат 2 " към този момент е международна звезда.

Коен скъсва от похвали 24-годишната хубавица, която във кино лентата се превъплътява в 15-годишната Тутар Сагдиев, дъщерята на Борат.

„ Тя е невероятна актриса. За ролята интервюирахме 600 дами от целия свят “, споделя Саша Барън Коен. 49-годишният комедиант изяснява, че Мария Бакалова е определена, тъй като била най-големият майтапчия от всички кандидатки.

„ Тя е един от най-смелите артисти в историята. Ако тя не бъде номинирана за Оскар, това е подигравка “, продължава комикът.

В 96-минутната лента има доста провокативни подиуми и фрагменти. В множеството от тях съвсем незнайната до момента на публиката Мария Бакалова играе водеща роля.

A post shared by (@mariabakalovaofficial) on Oct 22, 2020 at 11:18am PDT

Във кино лентата Тутар Сагдиев, известна и като Сара Джесика Паркър, слага капан на юриста на Доналд Тръмп Руди Джулиани. Тя се показва за публицист и двама та се срещат в хотелска стая след тяхното „ изявление “. Малко по-късно някогашният кмет на Йорк Ню Иорк стартира да държи ръцете на младата жена и да ѝ прави похвали, че наподобява красива. Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово долни дрехи, и се обръща към смутения Джулиани: „ Тя е на 15 година Много е остаряла за теб “.

Сцената е снимана през лятото, когато Съединени американски щати поотпускат ограниченията против ковид.

Освен всичко друго Мария Бакалова получава и достъп до Белия дом по време на фотосите на кино лентата и е снимана на метри от Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР