Ще бъде ли съставено правителство след поредните избори у нас

...
Ще бъде ли съставено правителство след поредните избори у нас
Коментари Харесай

Меглена Плугчиева: „Очакването е с втория мандат да се направи правителство

Ще бъде ли формирано държавно управление след следващите избори у нас и какви са вероятните и невъзможни обединения – приказват трима министри от кабинета на Симеон Сакскобургготски.

„ Има дълъг лист с действителни проблеми пред страната ни в една конюнктура на доста рецесии. Вниманието би трябвало да се концентрира върху основаването на постоянно държавно управление, което да е от опитни политици, които са с визия и храброст “, счита Меглена Плугчиева, някогашен заместител министър-председател, предава Бтв.

„ Това, което се случва в политическия живот в България, на пръв взор наподобява доста зле. В същото време следя, че демокрацията у нас работи. Влиза ново потомство в политиката. Очевидно е, че към този момент би трябвало да се взимат решения “, разяснява Мирослав Севлиевски, някогашен министър на енергетиката.

И съгласно някогашния аграрни министър Мехмед Дикме България сега се нуждае от опитни политици, а младите би трябвало да бъдат до тях и да се учат на ръководство.

Той е по-скоро оптимист и счита, че страната ни ще има държавно управление, само че може би след две седмици.

„ Очакването е с втория мандат да се направи държавно управление, въпреки че считам, че не би трябвало да се пренебрегва нито една политическа партия в Народното събрание. Зад тези партии стоят български жители и те не богат да бъдат подценявани “, на мнение е Плугчиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР