Щатският долар е стабилен спрямо основните валути в света в

...
Щатският долар е стабилен спрямо основните валути в света в
Коментари Харесай

Доларът е стабилен преди излизането на данните за пазара на труда в САЩ

Щатският $ е постоянен по отношение на главните валути в света в петък сутринта преди публикуването на данните за пазара на труда в Съединени американски щати.

Индексът ICE, показващ динамичността на щатския $ по отношение на шест валути (евро, швейцарски франк, йена, канадски $, лира стерлинг и шведска крона), през днешния ден се намалява с 0,05%, по-широкият WSJ Dollar - с 0,04%.

Към 10:05 часа българско време общата европейска валута губи към 0,02% и коства на пазара $0,9790 спрямо курса на замяна $0,9791 за евро при затварянето на сесията в четвъртък.

Обменният курс на американската валута във връзка с японската в това време е 144,99 йени за $ по отношение на 145,14 йени за $ ден по-рано.

Британската лира стерлинг в петък сутринта нараства с 0,04% и се търгува на равнище $1,1155 за един паунд по отношение на $1,1162 за паунд в края на предходната сесия.

Така нареченият офшорен юан (който се търгува в Хонконг) падна по отношение на $ до 7,1022 юана за един $ от 7,0853 юана за $ в четврътък.

Пазарът е в очакване на публикуването на данни за безработицата в Съединени американски щати за септември, което може да покаже " здравото положение " на пазара на труда в страната и да дефинира упованията на търговците по отношение на по-нататъшната траектория на паричната политика на Федералния запас.

Експертите считат, че равнището на безработица в страната през септември е останало на августовското равнище от 3,7%, а броят на новите работни места се е нараснал с 250 хиляди, написа Trading Economics. Докладът на Министерството на труда ще бъде оповестен по-късно през днешния ден следобяд.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР