Полицията в Индиана залови заподозрени за стрелба на пътя I-65 в Greenwood

...
Щатската полиция на Индиана извърши бърз арест в петък при
Коментари Харесай

Щатската полиция на Индиана извърши бърз арест в петък при очевидна стрелба на пътя I-65 в окръг Джонсън.

Стрелбата се случи близо до изхода на Greenwood в 11:41 ч., когато шофьорът на Subaru съобщи, че са били стреляни по тях, докато шофират на север, и даде на полицаите описание на колата на заподозрения, според прессъобщение на ISP.

An ISP детектив, който бил на междущатска магистрала 65, чул обаждането по полицейското радио и забелязал белия Nissan, описан от жертвата. Той последва колата, докато други войници не успеят да изтеглят шофьора на около 10 мили северно от стрелбата, каза ISP.

Полицията каза, че шофьорът на Subaru не е ранен, но в колата има дупки от куршуми . Те получиха заповед за обиск от съдия от окръг Джонсън и намериха пистолет и марихуана в Nissan.

Шофьорът, жител на Лорейн, Охайо, беше арестуван по предварителни обвинения в престъпно безразсъдство, сплашване и притежание на марихуана. Пътник, също от Лорейн, е задържан за притежание на марихуана. И двамата бяха отведени в затвора на окръг Джонсън.

ISP не предостави мотив за стрелбата.

Обадете се на репортера на IndyStar Джон Туохи на 317-444-6418. Изпратете имейл на [email protected] и следвайте в X/Twitter @john_tuohy и Facebook.

Тази статия първоначално се появи на Indianapolis Star: Road rage on I-65: полицията в Индиана залови заподозрени

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР