Щастливо омъжена сте. Обичате съпруга си, харесвате живота си и

...
Щастливо омъжена сте. Обичате съпруга си, харесвате живота си и
Коментари Харесай

Дилема: Нормално ли е да сте омъжена и да си паднете по друг мъж

Щастливо омъжена сте. Обичате брачна половинка си, харесвате живота си и сте удовлетворени от избора, който сте създали. Изведнъж нещо се случва. Вие стартирате да усещате усеща към различен мъж. Паднали сте си да вземем за пример по сътрудник на брачна половинка ви, негов другар, брат на ваша другарка. Няма значение към кого е ориентиран неочакваният ви интерес. Онова, което ви тормози е дали това е обикновено. Означава ли вашата прочувствена забежка, че би трябвало да се разделите със брачна половинка си? Мисълта за различен мъж сигнал ли е, че към този момент не обичате индивида, с който сте решили да прекарате живота си? Нормално е да си задавате всички тези въпроси. Но също по този начин е обикновено и да си паднете по различен мъж. Случва се на съвсем всички женени двойки, както на дамите, по този начин и на мъжете.

Защо това е изцяло обикновено?
Щастливо женените двойки, както и тези, които имат дългогодишна връзка на фамилни начала, в даден миг изпитват терзания дали са създали верния избор, какво ли би било, в случай че са с различен сътрудник. С течение на времето неизбежно връзката, каквато и да е тя (брачна или не), влиза в избрана рутина. Неизбежно е. Тогава сътрудниците или единият от двамата стартира да изпитва съмнения за бъдещето. Това не значи, че сте спрели да обичате колегата си. Просто ви липсва спонтанността, вълнението от първите ви срещи. Много евентуално е да насочите вниманието си към човек, който в друга обстановка не бихте харесали. Заради потребността от наново изпитване на тези бурни усеща при започване на връзката, вие обръщате взор към различен мъж.

Кога линията може да бъде пресечена?
Да харесате някого е едно. Да му се възхищавате в профил, да го включите във фантазиите си не излиза от рамките на допустимото в любовта и брака. Но да вършиме крачки към него, да предизвиквате любознанието му и да търсите вниманието му към този момент би могло съществено да разклати връзките във връзката или брака ви. Изразеният флирт прекрачва границата, тъй като може да провокира сантиментална реакция от ответната страна. Как ще се развият събитията по-късно зависи от вас.

Какво можете да извършите?
Когато става дума за брак, прочувствена забежка и усеща, честността е най-хубавото, което можете да извършите. Първо бъдете почтени със себе си. След това, в случай че прецените, признайте на брачна половинка или колегата си протичащото се в сърцето ви. Успешната връзка е ключът към опазване на връзките или прекосяване към различен любовен стадий.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР