Щастливият ден, в който Сайръс поставят началото на семейството си,

...
Щастливият ден, в който Сайръс поставят началото на семейството си,
Коментари Харесай

Майката на Майли Сайръс открито за развода с бащата на певицата

Щастливият ден, в който Сайръс слагат началото на фамилията си, се случва още през 1993 година, когато Тиш и Били Рей се женят в дома си в Тенеси. Двамата имат няколко деца, едно от тях е Майли Сайръс. Очевидно, не всички съвсем 30 години взаимен живот на двойката са били безоблачни, след като през април 2022 година стана ясно, че се развеждат. 
 Майли Сайръс на Грами 2024 - за какво не загатна татко си Били Рей Сайръс
Майли Сайръс не помни да си обуе долни дрехи и да спомене татко си

Невинно разпръскване или съзнателно деяние

А в този момент майката на Майли Сайръс най-сетне приказва за развода си в подкаста Sorry We`re Stoned, който тя води с щерка си Бранди Сайръс.

" Над 50 съм, тази година ще стана на 57. И когато безусловно преживявах развода си и се пробвах да взема това решение да се откажа от 30-годишен брак, най-много бях ужасена ", споделя тя, като означи, че и дамите над избрана възраст могат да намерят любовта още веднъж.

" Тя в действителност мислеше, че всичко е свършило ", обажда се 36-годишната Бранди. 

Тиш се съгласява и прибавя: " Не, мислех, че ще бъда сама вечно. И това беше един от моментите, в които имах осакатяващия срив от тревога. Шегувам се с това и споделям, че имах цялостен психически срив, само че май не е смешка. Имаше 30 дни, в които не ядях, не спях, просто се усещах като че ли излизам от кожата си. И беше в действителност ужасно. "
 Снимка 652714

Двамата с Били Рей имат три деца: Майли, Брейсън и Ноа. Били Рей осиновява и децата на Тиш от предходна връзка - Бранди и Трейс. Тиш не крие емпатията си, като споделя, че в действителност съчувства на други дами, които може да са в сходни обстановки.

" Разбирам за какво дамите се опасяват освен от неприятни връзки, само че и да започнат нова кариера и всички тези неща. И аз бях безусловно ужасена ", споделя тя, добавяйки, че въпреки всичко в даден миг се е почувствала така сякаш тежест пада от раменете й.
 Тиш Сайръс, Били Рей Сайръс и новината за развода на родителите на Майли Сайръс
Третият път на родителите на Майли Сайръс

Лошите вести на семейство Сайръс

" Бих се радвала да бъда пример за дамите на нашата възраст и просто да им припомня, че да започнеш изначало от време на време е най-хубавото нещо, което можеш да направиш. Получи се ужасно за мен. "

След раздялата си с хитмейкъра на " Achy Breaky Heart ", Тиш се омъжва наново за артиста от " Бягство от пандиза " Доминик Пърсел, напомня People.

" Ние сме толкоз щастливи ", споделя тя за актуалната си връзка. Двамата оповестиха, че са дружно обществено през ноември 2022 година През идващия април пък съобщиха новината за годежа си.
 Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел - участвала ли е Майли Сайръс на нея
Кой е новият брачен партньор на майката на Майли Сайръс

Присъствала ли е Майли Сайръс на сватбата

Тиш отбелязва, че за предходната си връзка, че " когато си женен за някого толкоз дълго... това сякаш е единствената обич, която познаваш. "

Сега обаче сърцето й пее нова мелодия. " Той просто ме предизвиква да хвърча ", споделя майката на Майли Сайръс за 53-годишния Доминик Пърсел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР