Щастливите бракове са отдавна обект на внимателен научен анализ. Но

...
Щастливите бракове са отдавна обект на внимателен научен анализ. Но
Коментари Харесай

3 неща, които щастливите двойки правят всеки ден

Щастливите бракове са от дълго време обект на деликатен теоретичен разбор. Но какво прави една връзка по-щастлива от друга? Експертите са склонни да се съгласят, че има доста общи неща сред щастливите двойки, които издават, че пламъкът на любовта продължава да гори посред им.

Дали и вие сте измежду тях? Може да ревизирате с този къс тест, който демонстрира 3 от нещата, които нормално щастливите двойки вършат всеки ден. Ако отговорите и на трите положения с „ Да “, значи сте от щастливците. Ако някое от тях ви се губи, може би би трябвало да поработите, с цел да възкресите любовта си.

Казвате си „ Благодаря “

Американски учени оповестиха, че „ най-сигурният индикатор за благополучен брак е благодарността на сътрудниците един към различен.

Не изисквате промени

Щастливите двойки се усещат добре такива, каквито са. Те не пробват да трансформират колегата си. След като са свързали живота си, двамата очевидно имат задоволително неща, които да харесват един в различен.

Подкрепяте се

В компликации и тежки моменти, щастливата двойка се държи дружно и се поддържа взаимно. Те са уверени, че колкото и огромна да е неприятността, времето ще я излекува.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР