Щастието вкъщи и в семейството се свежда до някои много

...
Щастието вкъщи и в семейството се свежда до някои много
Коментари Харесай

Спазвайте тези 10 лесни правила за повече щастие вкъщи

Щастието у дома и в фамилията се свежда до някои доста елементарни правила.
Не се изискват доста старания, с цел да постигнете естетика. Необходимо е единствено да се разберете по някои простички въпроси, които да спазвате и всичко ще бъде наред.
За щастието и салдото у дома не са нужни кой знае какви комплицирани старания. Подредбата на пространството и разпределението на уговорките у дома са едни от най-простите правила за благополучие вкъщи.
Ето и още 10 от лесните правила за благополучие у дома, които ще ви донесат естетика.

1. Винаги оправяйте леглото си заран.
Не отлагайте оправянето на леглото за моментите, в които чакате посетители. Правете го за себе си. Ще се убедите какъв брой по-уютно и хармонично ще се чувствате, в случай че влизате в стая с оправено легло и опъната красива покривка от горната страна.

2. Винаги дръжте капака на тоалетната затворен.
Въведете това предписание и ще видите по какъв начин ще избегнете всевъзможни спорове с половинката си по отношение на капака на тоалетната. Просто постоянно го затваряйте след приложимост. Няма да повярвате какъв брой равни ще ви накара да се почувствате това елементарно предписание.

3. Без електронни устройства на масата.
За да се сближите и да се чувствате по-щастливи, като поддържате връзка у дома, установете това предписание – никакви електронни устройства на масата, до момента в който се храните. Така ще имате повече качествено време за другарство, шерване, смях, изясняване на спорове и проблеми – въобще всичко в една връзка или семейство.

4. Всичко мръсно да отива в коша за пране.
Едно потребно предписание у дома за повече благополучие, което ще ви защищити от спорове, е да поставяте всички мръсни облекла и неща в коша за пране. Разхвърляният дом и мръсните облекла на всички места са мотив за спорове. Ако въведете това предписание, споровете на тази тематика внезапно ще спаднат, а това е гаранция за повече благополучие.

5. Дръжте щорите и завесите вдигнати денем.
Може да не си давате сметка какво въздействие и мощ има слънчевата светлина, само че това е реалност. За повече благополучие у дома дръжте щорите и завесите вдигнати денем, с цел да влиза повече естествена светлина.

6. Не се бавете с почистването на нечистите повърхности.
Въведете предписание всичко очевидно нечисто да бъде почиствано незабавно. Чистотата и подредбата на дома носят индиректно чувство за благополучие и естетика. Все отново пространството, което населявате оказва въздействие на настроението и настройката ви. В чисто и подредено пространство се живее надалеч по-щастливо. Нека всеки у дома има за задача да поддържа тази непорочност и естетика.

7. Винаги проверявайте сами, преди да питате къде се намира нещо.
Много спорове избухват поради търсене на движимости, които не помните къде сте оставили или които някой член на фамилията е преместил. Преди да се развикате на децата или на половинката си за нещо, което не намирате, проверете сами. Ще си спестите доста нерви и отрицателни страсти.

8. Не оставяйте неизмити съдове след хранене.
Чист, спретнат дом без мръсни съдове носи доста повече благополучие, в сравнение с допускате. Въведете правилото чиниите да бъдат постоянно измити незабавно след хранене и ще се радвате на повече благополучие у дома.

9. Правете си лист за извършване на покупки по-често.
Винаги, когато забележите, че нещо у дома привършва го добавяйте в листата за извършване на покупки за идващия път. Така ще сте по-организирани, няма да се чувствате напрегнати поради неналичието на нещо, което ви би трябвало тъкмо в избран миг. Неорганизираното извършване на покупки носи доста повече стрес и мотиви за спорове в сравнение с структурираното и целеустремено извършване на покупки.

10. Пълнете незабавно каквото е привършило.
Дали ще е течен сапун, дали ще е препарат за съдове, дали ще е тоалетна хартия няма значение – постоянно имайте едно мислено да попълвате привършващите консумативи, с цел да вършиме уюта и удобството у дома константа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР