Щастието в отношенията изисква доста повече от късмет. Изисква съзнателно

...
Щастието в отношенията изисква доста повече от късмет. Изисква съзнателно
Коментари Харесай

Вижте тези 10 неща, които щастливите двойки не правят

Щастието в връзките изисква много повече от шанс. Изисква умишлено и всекидневно изпитание, с цел да си създадете здрава връзка. Щастието върви с ръка с положителните привички, даже и да не ви се има вяра. Какво не вършат двойките, които са в действителност щастливи един с различен.

Не се оплакват за връзките си пред другари и родственици
Щастливите двойки са наясно, че е най-добре да не пускат други хора във връзката си. Те приказват непосредствено един с различен, когато има проблем, вместо да се съветват с близки за тях хора. Времето с приятелки е отлично превозване, само че не го използвайте, с цел да се оплаквате от колегата си. Това по-скоро ще навреди, в сравнение с да помогне на връзката ви.

Не се съпоставят с другите двойки
Щастливите двойки одобряват и обичат другия с всичките му странности. Те знаят, че няма потребност да съпоставят техните връзки с тези на близките. Единственото, което биха постигнали, е да се почувстват несигурни във връзката си.

Не се възприемат като жертви
Поемат отговорност за страстите си и за това каква е ролята им в връзките. Когато има проблем, не упрекват другия за това, в случай че той не е отговорен. За тях е значимо да схванат от какво има потребност половинката им, с цел да решат обстановката.

Не се взимат прекомерно насериозно
Забавлението не е непознато на щастливите двойки. Те вървят по срещи постоянно и се смеят доста. Дори и нещата не всеки път да са без спънки, грижите се преодоляват по-добре с усмивка на уста.

Те не се подлагат на критика
Те виждат положителното един в различен и когато са смутени, се пробват по внимателен метод да покажат от какво се нуждаят. Щастливите двойки са наясно, че рецензията единствено може да докара до утежняване на събитията и да аргументи раздор в връзките.

Не пренебрегват въпросите, свързани с финанси
Щастливите двойки знаят, че финансовото напрежение би могло да докара до стрес във връзката. Те съответно разпределят паричните си приходи и взимат относително виновни решения за харчовете си.

Не се пробват да четат мислите си
Всички от време на време си вършим догадки за това какво е в на другия главата, само че истината е, че е в пъти по-лесно да общуваш с колегата си, в сравнение с да гадаеш какво му би трябвало, с цел да е благополучен и удовлетворен. По-добре обсъждайте потребностите си, вместо да чакате половинката ви да се запише на курс по телепатия.

Те не споделят прекомерно
Щастливите двойки знаят какво е безвредно да се споделя и какво би трябвало да се премълчи от време на време. Не е нужно другият да е наясно с лекия флирт, който сте имали на женската си вечер.

Не се вманиачават по функциите във връзката
Дори и да има стереотипни функции в връзките, щастливите двойки са гъвкави и могат да свършат нещо, което „ не е тяхна работа “. Няма нищо неприятно той да сервира масата, а пък ние да боднем един гвоздей на стената.

Не си мърморят един на различен
Щастливите двойки се окуражават едни други, вместо да се пресират за щяло и нещяло. Намират метод да поддържат заниманието на обичания си, вместо да му мрънкат за следващото му занимание. Освен това, в случай че един от двамата е незает сега, няма потребност да се натяква до пристъп. Със сигурност и на него не му е прелестно да лентяйства по през целия ден на дивана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР