Щастието се намира между твърде малко и твърде много. Това

...
Щастието се намира между твърде малко и твърде много. Това
Коментари Харесай

Живей великолепно, живей по финландски

Щастието се намира сред " прекомерно малко " и " прекалено много ". Това гласи известна финландска национална сентенция.

Именно там можем да открием и финландския дух - сред " прекомерно малко " и " прекалено много ". Между самостоятелното и универсалното. Между минималистичния характерен дизайн и богатата просвета и обичаи на Финландия. Между тишината в диалозите на хората и огромните им сърца. Между дните им без нито един безоблачен лъч и белите им нощи.

Техният вътрешен баланс и неподправена естетика с природата и заобикалящата ги среда, са емблематични за мирогледа и за всеки аспект в живота им. От елементарните битови обстановки, през персоналните им взаимоотношения, та чак до ръководството на страната им и бизнесите, които развиват, финландците вършат всичко, до което се допрян красиво, семпло, практично, с високо качество и екологично. Просто превъзходно!

Живей превъзходно! Именно това е и апелът на една от най-емблематичните финландски питиета - водка Finlandia .

Родена под лъчите на незалязващото слънце, водка Finlandia чества тази година половин век обичаи и история. Тя е създадена за пръв път през 1970 година, стъпвайки на фундаменталните правила на природата, най-модерната филтрация и родния дизайн. Напитката въплъщава финландския дух за живот в естетика с природата, употребявайки най-съвършените ѝ съставки.
 Снимка 501387

Златният Suomi ечемик, от който се създава кристалната напитка, пораства там, където различен ечемик не съумява. Той вдишва непорочен въздух, изследва непокътната почва и се къпе в незалязващо слънце, придавайки на водката нейния характерен пресен темперамент. Изключителната непорочност и мекост на Finlandia идват от богатата на минерали ледникова вода.

Извирайки напряко от извора Rajamäki, тя е естествено пречистена от ледникови морени, основани преди повече от 10 000 години от оттеглящи се ледници. От към този момент узрелия ечемик, след повече от 200 стадия и 50 часа филтрация, се появява напълно пречистеният именит финландски балсам.

В същото време Finlandia освен разчита на естествените запаси на страната, само че и е поела отговорността да ги опазва. Производството ѝ е изцяло интегрирано с природата. То разчита на биоенергия, а 99.9% от вторичните артикули от индустриалния развой се употребяват наново в разнообразни браншове - от преправяне на храна за животни до производството на хартия.

В желанието си да поддържат баланс с природата, през предходната година производителите на водка Finlandia направиха и бутилките си по-леки, с което в допълнение понижиха суровините за производството и доставката им.

Ако желаете да научите още за превъзходния живот по финландски и за неговата магична напитка, посетете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР