Шоуто на Нова тв Един за друг, освен най-позитивното риалити

...
Шоуто на Нова тв Един за друг, освен най-позитивното риалити
Коментари Харесай

Виктория и Жоро от „Един за друг” се венчаха на морето

Шоуто на Нова тв „ Един за различен ”, с изключение на най-позитивното риалити в родния ефир, май ще се окаже и риалитито, с помощта на което има най-вече укрепени връзки на излъчен епизод. Случвало се е участници в него да се разведат, само че доста по-често след финала му се раждат бебета, а неженените двойки подвигат сватби. Миналия уикенд „ Да! ” си споделиха младите Виктория и Жоро, които по време на присъединяване си в предаването схванаха, че са в очакване на първото си дете.
Сватбата на Георги и Виктория или Викси, както я назоваха в шоуто, е била край морето в Бургас, където и двамата младоженци са родени и израснали. Те са дружно още от възпитаници – първоначално той бил цялостен, а тя страдала от настойчиво акне. Успели да се оправят с проблемите си, с помощта на взаимната си поддръжка, към този момент са женени, а скоро им следва да станат родители. Още когато стана ясно, че ще подвигат женитба, младоженците оповестиха, че ще поканят всички, с които са се срещнали в предаването. Четири от шаферките са били приятелки на булката от шоуто „ Един за различен ”. Това са Габи, Кристина, Димана и Александрина, които са били обречени с идентични рокли в неясно розово. Техните половинки Десислав, Артьом, Христо и Феодор пък са били в черни костюми.

Самата Викси е била извънредно елегантна младоженка макар напредването на бременността, а младоженецът е избрал костюм в ярък звук, който доста отива на мястото, определено за сватбата – морският бряг.

За Викси и Георги се знае, че са сгодени от дълго време, само че откакто в предаването схващат, че чакат дете, вземат решение да побързат със сватбата. Тя е проведена съвсем стремително след излизането на двойката от шоуто, само че макар бързането на тържеството не са липсвали елементи като луксозна декорация от рози, воали върху столовете, златни букви на младоженците и всевъзможни други капризи, които са трансформирали вечерта в същински празник. Гостите са се черпили с ръчно подготвен сладолед на съчка с глазура в бяло, зелено и розови рози, с близалки с форма на цветя, меденки с форма на сърца, френски макарони и бисквити с глазура в бяло, розово и зелено с буквите на младоженците. Всичко е било сантиментално, изтънчено и красиво. На записите, които са споделени във виртуалното пространство, се вижда млада тъмнокоса певица, която забавлява гостите. Тя доста наподобява на сестрата на булката – фолк изпълнителката Десита, което опровергава слуховете, че двете дами са скарани.

Преди Викси и Жоро във безконечна честност се врекоха и спечелилите в риалитито тази година – другата Виктория и нейният обичан Явор. Тяхната женитба е била още преди излъчването на финалния епизод на шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР