Шоуменът Слави Трифонов започна да набира хора за политическия си

...
Шоуменът Слави Трифонов започна да набира хора за политическия си
Коментари Харесай

Слави започна политическия си проект, набира хора

Шоуменът Слави Трифонов стартира да набира хора за политическия си план.

Това стана с отворено писмо до медиите, в което той приканва тези, които желаят да вземат участие в „ една невиждана промяна” и да създадат „ България прелестно и мечтано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни”, да му пишат на електронната поща - [email protected]. Шоуменът още веднъж декларира устрема си да смени политическата класа в страната с нови хора.

Слави Трифонов: От през днешния ден диря българи, които да заместят сегашната политическа класа

Борисов за Слави: Със страдалчество слушам за всяка нова партия

Борисов за плана на Слави: На думи е елементарно

Кандидатите би трябвало да са българи, само че може да не живеят в България. Основните условия към тях са, да са образовани и положителни експерти в своите области. Също по този начин те би трябвало да са самостоятелни и да желаят да трансформират страната.

Слави Трифонов задава на претендентите за неговия политически план следните въпроси:

Вълнува ли ви това, което се случва в България?

Знаете ли че, с цел да се усъвършенства методът ни на живот, би трябвало да реагираме като общественост, а не като обособени човеци?

Харесва ли ви това, което виждате в българските политици?

Знаете ли, че те в действителност ни съставляват непрекъснато и нашият ангажимент да ги следим и направляваме е всекидневен, а не се изчерпва единствено с изборния ден?

И изобщо, пука ли ви за това, което се случва в България?

„ През всичките тези години задавах въпроса „ Защо не се включиш в политиката?” на всеки почтен, надарен и честен човек, който срещах. И отговорът постоянно, но постоянно, беше еднакъв: „ Политиката е мръсна работа, не желая да се занимавам с тази гнусотия”. Колко разумно и ужасно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни съставляват в Парламента, би трябвало тотално да се промени”, споделя Слави Трифонов.

„ А, като се изключи че аз мисля по този начин, по този начин мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно споделиха на легален референдум, че желаят мажоритарен избор”, добавя водещият на шоуто на Слави.

„ В последна сметка думата „ република “ идва от “res publica” и значи “общи дела”. Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я вършат такава”, приключва посланието си Слави Трифонов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР