Шоколад, вино и цветя. Това са най-купуваните стоки, в комбинация

...
Шоколад, вино и цветя. Това са най-купуваните стоки, в комбинация
Коментари Харесай

Три от най-търсените подаръка в деня на Свети Валентин

Шоколад, вино и цветя. Това са най-купуваните артикули, в композиция като подарък в самия ден на Свети Валентин в Кюстендил, съобщи кореспондент на " Фокус " . Романтично или не, в бързината и без подготовка отбелязването на този празник по традиция се комбинира с плюшена играчка, сувенир, малко украшение или амулет към него.

Символът на празника – алената роза, към този момент е с 1 лев по-скъпа. Един филиз от ароматното цвете се продава на цена от 7 лв., а най-високото й качество стига до 10 лв. за брой. 15 лв. е кошничка с цвят от лилиуми, 10 лв. е цената на орхидеите, а саксия от разноцветните циклами е оценена на 12 лв..

Шоколадът и романтиката вървят ръка за ръка. За това е и огромно разнообразието при шоколадите и шоколадовите бонбони. Различни са и цените на сладките изкушения. От 4 до 20 лв. са най-масово продаваните, сложени в тематични опаковки или кутии.

Виното и любовта са една невероятна двойка. За любовта споделят, че е като виното и противоположното. В празничния ден най-търсено е аленото вино, а цената му е от 7 до 40 лв. бутилката.

Банално или не, декоративните възглавнички под формата на сърце, плюшените мечета и зайчета, не престават да имат своето място измежду подаръците за Свети Валентин. В взаимозависимост от размера на пухените играчки цените им са от 5 до 50 лв.. Предлагат се и разнородни сувенири, както и шишенца с любовни послания, обещания и шансове.

Ако празникът ще се означи в домашна конюнктура, ароматните свещи също са препоръчвани. Цената им е към 6 лв. за брой.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР