Шокиращо падение за Анджелина Джоли излезе наяве. Актрисата отново ходи

...
Шокиращо падение за Анджелина Джоли излезе наяве. Актрисата отново ходи
Коментари Харесай

Брутално падение! „Оправят” Анджелина Джоли по хотелите, сякаш е някоя долнопробн@ мръсниц@. Актрисата облекчава мъжки нагони скришом


Шокиращо проваляне за Анджелина Джоли излезе нескрито. Актрисата още веднъж върви по мъже след развода си преди 6 години, само че го прави скрито и по много чудноват метод.

Анджи не желала да се разчува, че още веднъж прави постоянен секс, настояват източници в Съединени американски щати. Тя се имала за същинска дама и по тази причина криела, че я „ оправят ” по най-долния метод.

Джоли всяка седмица водела разнообразни мъже по хотелите, където мърсувала с тях до зори, само че в никакъв случай не преспивала там, което приказва, че не желае връзка, а единствено скотски наслаждения, което пък е присъщо за леките дами.

Анджи въпреки всичко не работила на сляпо, а си уреждала мъжете посредством общи познати. По този метод се застраховала индивидът против нея да не излезе някой умопобъркан или пък да я издаде на пресата. Освен това тя в никакъв случай не плащала с карта в хотелите и идвала на срещите облечена устойчиво, с тъмни очила на очите и шал на главата, с цел да не я разпознаят.

Все отново обаче очевидно са я разпознали най-малко един път, щом се е разчуло какви ги прави. Хора от прилежащите стаи издават, че Анджи звучала като същинска мръсница по време на половия акт. Крещяла като заколена и се чували звуци от пърпорене, което най-вероятно е било върху нейната з@дница.

47-годишната актриса има своите потребности като всяка жена, което е обикновено, само че те са много извр@тени. Дори се приказва, че си падала по садо-мазото, което било и една от аргументите за краха й с Брад Пит, който не харесвал такива осъществявания.

За разлика от някогашната си, Пит към този момент е надъхан на вълна сериозна връзка. Макар да преполови 50-те, артистът не се бил отказал от още деца и възнамерявал да има такива с Инес де Рамон, с която сега има връзка.

Източник: БЛИЦ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР