Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир

...
Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир
Коментари Харесай

Путин с големи откровения за съдбата на България

Шокиращи откровения по отношение на ориста на България направи съветският президент Владимир Путин в изявление, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.
„ България не избира сред Европейски Съюз и Русия. България избира сред Европейски Съюз и това дали въобще да я има самата България “ – споделя индивидът от Кремъл. И добавя, че по този начин сложена като незначително джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена.

Тя към този момент е погълната стопански, а забележителна част от най-способното население е изсмукана. В момента Европейски Съюз укрепва малцинствата, по този начин ще да размие преобладаващия етнос. Накрая няма да има подобен, а страната ще стане елементарна провинция на Германия.

„ Такова разтрошаване на държавност България в никакъв случай не е претърпявала. Та даже през комунизма, Съветският съюз се месеше най-малко 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме единствено да следвате социализма, както и лидерът ви да ни е предан. Надолу той всичко самичък си правеше, а в огромна степен се правеше от самия народ – посредством партията, която беше напълно българска.
В момента освен лидерът, цялото държавно управление, депутати, та даже заместник-министри и кметове, се назначават непосредствено от Европейски Съюз и Съединени американски щати. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от в този момент “ – споделя Путин.
„ Ако Европейски Съюз стане толкоз „ нечовечен “ към България, колкото беше Съюз на съветските социалистически републики, това би означавало просто да изискат от вас да имате народна власт и пазарна стопанска система. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова стопанска система. Нищо друго.

Но вместо това, през днешния ден Европейски Съюз ви се бърка във всичко – дефинира ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, взема решение кой е подкупен и кой – не, постанова ви хомосексуални бракове и прочие Та по кое време Съюз на съветските социалистически републики е правил нещо такова? “ – пита съветският президент.
„ България не е забавна на Европейски Съюз като население. Българите не интересуват Европейски Съюз. България е центърът на Балканите и единствено и само като подобен, притегля вниманието. Европейски Съюз не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли просвета, ще има ли българи. Той би бил склонен територията да е даже безлюдна. Но да е под негов надзор. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е ориста на вашия народ… “ – приключва Путин, или най-малко частта, която е авансово оповестена.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР