Шокиращи нови данни разкриват, че около 1300 случая на насилие

...
Шокиращи нови данни разкриват, че около 1300 случая на насилие
Коментари Харесай

„Престъпниците са получили свободен пропуск“, тъй като кражбите в магазини растат с 50% до 16 милиона случая годишно

Шокиращи нови данни разкриват, че към 1300 случая на принуждение и малтретиране против служащи в магазини са докладвани всеки ден предходната година.

Това е нарастване от 50% единствено за 12 месеца, откри Британският консорциум за търговия на дребно (BRC). Групата подлага на критика „ извънредно несъответстващите “ дейности, подхванати от държавното управление за справяне с „ рецесията “.

BRC откри 8 800 случая на нахлуване против служащи в магазини, довели до пострадвания през годината до септември. Тяхното следствие откри, че комерсиалният личен състав е изправен пред проливен дъжд от принуждение и малтретиране от расово принуждение и полов тормоз до физическо нахлуване и закани с оръжие.

Установено е, че кражбите на клиенти са се удвоили до 16,7 милиона случая годишно, по отношение на осем милиона. Кражбите от магазини са коствали на търговците на дребно към £1,8 милиарда през последната година, най-високата записана сума и за първи път е надхвърлила границата от £1 милиард, сподели BRC.

Хелън Дики...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР