ШОКИРАЩИ кадри показват, че боклук се хвърля по полицията, докато

...
ШОКИРАЩИ кадри показват, че боклук се хвърля по полицията, докато
Коментари Харесай

В момента избухва хаос с хвърляни боклуци, докато полицаите за борба с безредиците са принудени да разпръснат огромни тълпи „след празненствата на Байрам“

ШОКИРАЩИ фрагменти демонстрират, че отпадък се хвърля по полицията, до момента в който разпръскват големи тълпи след празненствата на Байрам.

Видеото, явно снимано в западен Лондон нощес, стартира с офицер с палка, който споделя на тълпите „ върнете си дяволите “, до момента в който сътрудниците му са замеряни с цялостни найлонови торбички.

Допълнителни фрагменти демонстрират поредност от дълги цилиндри - които наподобяват като картонени - летящи към скупчване на чиновници, облечени в якета с висока видимост.

Допълнителен видеоклип в компилацията от клипове, качен в акаунта UB1UB2 West London (Southall) в X, някогашен Twitter, демонстрира фрагменти на мирни веселящи се, танцуващи и пляскащи, до момента в който офицери стоят и гледат.

Но последният сектор от видеото демонстрира полицейски чиновник, размахващ щит за битка с безредиците и палка, който видимо се бори с един от присъстващите на събитието.

Празнуването на Chaand Raat, което значи „ Нощта на луната “, се организира в навечерието на празника Ид ал-Фитр, който се пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР